100% бесплатна
Интернет - датира и социјална мрежа
53 јазици / 195 земји
Orientation is required
Online Dating App

Ние сме повеќе од само веб-страница за запознавање, ние поврзуваме нови пријатели ширум светот.

OnlineDating.singles има многу опции, како што ги поставувате вашите фотографии и видеа, Messenger, 3D City, 3D игри, Video Chat, 7 Chat Соби **, топли или не и многу повеќе.

** Собите за разговори работат само на верзијата со компјутер

Ако сакате да создавате нови пријатели ширум светот, ве советуваме да го поставите вашиот профил на англиски јазик.

Но, нема грижи. Ако не сте добри на англиски јазик, можете да го поставите вашиот профил на 53 јазици. Во случај нашата скрипта да не го препознае автоматски вашиот јазик, најавете се на вашата сметка, одете до поставките и променете го јазикот.

Поставете ги фотографиите и видеата во приватен или јавен режим.

Messenger: Испратете порака до кој било друг член.

3D Градот е почеток на иднината, за неколку години ќе бидете нормални да ги запознаете вашите пријатели во 3D виртуелниот свет. Можете да додадете своја фотографија за лице или која било друга смешна слика, тоа е само забавно во 3Д градскиот свет. Нашите 3Д-град соби се Суперијахт, Северен Пол ноќе, Пентхаус, Кино, Патио, Салон, Суперијахт во текот на ноќта, Северен Пол, галерија со слики, Салон и на Марс.

Играјте 3D игри со вашите пријатели Нашите 3Д игри се трки во вселената, трки, реверси, морска битка, поврзете четворица, тик-так-пети, шах, џин пакери и лавиринт.

Имаме многу повеќе да понудиме, приклучиме денес и имаме забавно, тоа е 100% бесплатно.

Online Dating App